A vörösboros mangalica kolbász csemege és csípős változatban is elérhető, így a selymesen fűszeres vagy az erőteljesen pikáns ízek kedvelői egyaránt megtalálják a számukra tökéletes, prémium mangalica különlegességet.
A Vad Éléskamra vörösboros mangalica kolbásza a hagyományos magyar ízek és a prémium minőség találkozása.
A Vad Éléskamra vörösboros mangalica kolbásza a hagyományos magyar ízek és a prémium minőség találkozása. A válogatott mangalica hús gazdag, szaftos ízvilágát a finom, testes vörösbor emeli ki, amely mélységet és egyediséget kölcsönöz a kolbásznak. A kolbász készítése során a hagyományos fűszerezés és a vörösbor együttesen adja meg azt a különleges, telt ízt, ami a mangalica hús sajátossága. A füstölés és az érlelés során a kolbász textúrája selymes, íze pedig harmonikusan gazdag lesz.
Tökéletes választás egy jó pohár vörösbor mellé, vagy akár egy különleges hidegtál részeként.
A vörösboros mangalica kolbász csemege és csípős változatban is elérhető, így a selymesen fűszeres vagy az erőteljesen pikáns ízek kedvelői egyaránt megtalálják a számukra tökéletes, prémium mangalica különlegességet.